Schimmel

Vi er en stolt leverandør av kvalitetspianoer og flygler fra tyske Schimmel. Schimmel er den største pianofabrikken i Tyskland og leverer det mest robuste og stabile piano på merkedet. De tilbyr tre serier innen piano og flygel: CLASSIC, WILHELM og KONZERT. Uansett om du er ute etter et konsertflygel på profesjonelt nivå eller et hjemmepiano for familien, leverer Schimmel et perfekt instrument som tilfredsstiller dine behov.

Veil.pris fra kr. 98.000,-.

Hjertelig velkommen til prøvespilling og en hyggelig pianoprat!

CLASSIC-serien

Schimmels mest solgte modeller kommer fra CLASSIC-serien. Hvorfor? Jo, tonekvalitet, spilleart, eleganse og - pålitelighet. CLASSIC-serien tilbyr største utvalg av farver og design også.

Les mer om CLASSIC-serien på Schimmels hjemmeside.

WILHELM-serien

Schimmel har bygget piano og flygel over mange generasjoner med kjærlig oppmerksomhet til de minste detaljer. De samme håndtverkerne står ansvarlige for WILHELM SCHIMMEL instrumenter. WILHELM-serien garanterer en europeisk klang og byggetradisjoner som er en fornøyelse for alle. Schimmels hjemmeside.

KONZERT-serien

Flaggskipsserien til Schimmel tilbyr den ytterste kvaliteten i klang og spilleopplevelse.
Enda lengre produksjonstid og utsøkte materialer sørger for en perfekt harmoni som tilfredsstiller de mest kresne utøvere.
Les mer om KONZERT-serien på Schimmels hjemmeside.