Schimmel

Vi er en stolt leverandør av kvalitetspianoer og flygler fra tyske Schimmel.
Schimmel er den største pianofabrikken i Tyskland og leverer det meste robuste og stemme/klimastabile piano på merkedet. De tilbyr 4 karakteristiske serier både for piano og flygel; WILHELM, INTERNATIONAL, CLASSIC og KONZERT.

Uansett om du er ute etter et konsertflygel på proffesjonelt nivå eller et hjemmepiano for familien, leverer Schimmel et perfekt instrument som tilfredsstiller dine behov. Vi har et stort utvalg av Schimmel-instrumenter utstilt i våre lokaler i Trondheim.
Hjertelig velkommen for prøvespilling og en hyggelig pianoprat!

CLASSIC-serien

Schimmels mest solgte modeller kommer fra CLASSIC-serien. Hvorfor? Jo, tonekvalitet, spilleart, eleganse og - pålitelighet. CLASSIC-serien tilbyr største utvalg av farver og design også.

Les mer om CLASSIC-serien på Schimmels hjemmeside.

KONZERT-serien

Flaggskipsserien til Schimmel tilbyr den ytterste kvaliteten i klang og spilleopplevelse.
Enda lengre produksjonstid og utsøkte materialer sørger for en perfekt harmoni som tilfredsstiller de mest kresne utøvere.
Les mer om KONZERT-serien på Schimmels hjemmeside.

WILHELM-serien

Schimmel har bygget piano og flygel over mange generasjoner med kjærlig oppmerksomhet til de minste detaljer. De samme håndtverkerne står ansvarlige for WILHELM SCHIMMEL instrumenter. WILHELM-serien garanterer en europeisk klang og byggetradisjoner som er en fornøyelse for alle.
Les mer om WILHELM-serien på Schimmels hjemmeside.